Frojos Lietuviai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kulinarija

3 posters

Go down

Kulinarija Empty Kulinarija

Rašyti  Sandra Sk. 02 01, 2009 12:01 pm

Pasipasakojam ka siandien gaminom pietums,o gal zinot kokiu geru receptuku?
Sandra
Sandra
Naujokas
Naujokas

Pranešimų skaičius : 7
Age : 41
Miestas : Silute
Registration date : 2009-02-01

Atgal į viršų Go down

Kulinarija Empty Re: Kulinarija

Rašyti  Lina Antr. 02 03, 2009 5:19 pm

nu va galiu pasiulyt pasigamint varskes strudeli Wink teslos galit parduotuvej nuspirkt, nereikes pacioms daryt Very Happy o idaro receptas stai toks
Idarui:
100 g minkšto sviesto
100 g cukraus
1 šaukštas vanilinio cukraus
žiupsnis druskos
1 citrinos žievele ir sultys
50 g razinu
4 kiaušiniai
440 g varškes
250 ml grietines
60 g miltu
Idarui išsukite sviesta su cukrumi, druska, citrinos žievele ir sultimis. Tada idekite trynius, varške ir grietine. Išplakite baltymus ir juos imaišykite i varškes mase. Galu gale idekite miltus ir razinas.
Tesla issikociokite plonai, ant iskociotos dekite jau paruosta idara, paskui vel teslos sluoksni ir vel idara ir taip kokiius penkis sluoksnius Smile as kepu gilioje formoje kad nereiktu sukti vyniotinio taip patogiau.
beje i idara galima razinu ir nedeti. kepti reikia kazkur apie 30 min , jei graziai apskrudo tesla vadinas jau gatavas Wink
Lina
Lina
Naujokas
Naujokas

Pranešimų skaičius : 4
Age : 40
Registration date : 2009-02-03

Atgal į viršų Go down

Kulinarija Empty Re: Kulinarija

Rašyti  Sandra Tr. 02 04, 2009 3:18 am

Vakar gaminau saltibarcius,bet zinoma nerasysiu sio receptuko,nes ir taip visi ji zino Very Happy Bet parasysiu toki,kuri pati nesenai ismeginau,man patiko
VARSKES TESLOS DIDZKUKULIAI
Teslai:
8 dideles bulves
1/2kg varskes
2st bulviu krakmolo
1-2 kiausiniai
druskos
Idarui:
1/2kg maltos mesos
svogunu
maltu pipiru
druskos

Teslai bulves sutarkuokite,nusunkite,leiskite nusistoti krakmolui.Bulviu tarkius ir krakmola sumaisykite su kitais teslai skirtais produktais.Tesla isminkykite.Po to paruoskite mesos idara.Lipdykite cepelinus ir juos dekite i verdanti pasudyta vandeni ir virkite apie 30 min.Skanaus Wink
Sandra
Sandra
Naujokas
Naujokas

Pranešimų skaičius : 7
Age : 41
Miestas : Silute
Registration date : 2009-02-01

Atgal į viršų Go down

Kulinarija Empty Re: Kulinarija

Rašyti  ingute Kv. 03 05, 2009 6:41 am

galiu pasiulyti sumustinuku receptu:)skrudintuveje paskrudinu batona, tada is abieju pusiu istrinu cesnaku o ant virsaus dedu virta smulkinta kiausini sumaisau su trupuciu garstyciu ir majonezu na dar ipjaustau svogunu laisku ir dedu ant batono.tiesa, batona supjaustau kokio noriu didzio gabaleliais,mazdaug vieno kasnio.ant virsaus tarkuoto surio ir dedu trumpam i orkaite ar mokrobanke, kad suris issilyditu. skanaus
ingute
ingute
Naujokas
Naujokas

Pranešimų skaičius : 5
Age : 40
Registration date : 2009-02-19

Atgal į viršų Go down

Kulinarija Empty Re: Kulinarija

Rašyti  ingute Kv. 03 05, 2009 6:47 am

na ir dar:),reikia susmulkintu krabu lb smulkiai,fermentini suri sutarkuoti taip pat smulkiai,prideti cesnaku ir sumaisyti su majonezu,tepti ant batono ir i orkaite,kol suris isilydis.skanaus:)
ingute
ingute
Naujokas
Naujokas

Pranešimų skaičius : 5
Age : 40
Registration date : 2009-02-19

Atgal į viršų Go down

Kulinarija Empty Re: Kulinarija

Rašyti  Lina Antr. 03 17, 2009 3:32 am

va vieno nesudetingo torciuko receptas ir labai skanaus, zinoma kam patinka riesutai
Riešutinis tortas
INGREDIENTAI:

Tešla:
400g. miltu,
2 kiaušiniai,
200g. cukraus,
šaukštelis sodos,
150g. karšto medaus.

Kremas:
200g. maltu riešutu,
šaukštas sviesto,
150g. cukraus pudros,
stikline grietines,
vanilinio cukraus.

Glajus:
1/2 pakelio sviesto arba margarino,
1/2 stiklines cukraus,
2 šaukštai kakavos,
3 šaukštai vandens.

GAMINIMAS:

I persijotus miltus deti tešlos produktus ir gerai išmaišyti. Sviestu pateptoje ir džiuveseliais pabarstytoje tortineje iškepti 3 tešlos lakštus. Kremo produktus sudeti i puoda ir maišant, kad neprisviltu, išvirti. Nukelti nuo ugnies ir dar karta gerai pamaišyti. Kai kremas atauš, pertepti tešlos lakštus ir sudeti viena ant kito. Glajaus produktus sudeti i puoda ir maišant virti 5min. Ataušintu ir pradejusiu stingti glajumi patepti torto viršu ir šonus. Torta galima puošti riešutais. Skaniausias buna kita diena.
Lina
Lina
Naujokas
Naujokas

Pranešimų skaičius : 4
Age : 40
Registration date : 2009-02-03

Atgal į viršų Go down

Kulinarija Empty Re: Kulinarija

Rašyti  Sponsored content


Sponsored content


Atgal į viršų Go down

Atgal į viršų


 
Permissions in this forum:
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume